Video project Caland Dock Den Haag

Video project Caland Dock Den Haag

Terug naar het overzicht

Caland Dock in de Haagse transformatiewijk Laakhaven-West bestaat uit vijf imposante woonblokken. Het ontwerp van Kampman Architecten won onlangs nog de Haagse Woonprijs. Terecht, want ondanks de hoge dichtheid zijn de ontwerpers erin geslaagd alle woningen zon te bieden en zicht op het water. Het mooiste is dat uitzicht vanaf de terrasvormige buitenruimtes. De entrees zijn voorzien van aluminium beplating, die dienst kan doen als informatiedrager. Ook is er aluminium beplating onder de kozijnen toegepast evenals aluminium waterslagen, aluminium muurafdeksystemen als dakrandafwerking en aluminium balustersystemen. Binnen, in de atria zijn de videranden met wit gepoedercoat aluminium bekleed.

Wil je meer weten over dit project? Bekijk onze gave video hieronder.


Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief