Profit

Samenwerking

De MVO-inspanningen zijn niet alleen goed voor de eigen organisatie, maar ook voor klanten. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord. Dat heeft ertoe geleid dat de lijnen naar architecten, aannemers en opdrachtgevers kort zijn met snellere en betere communicatie tot gevolg. Dat komt onder meer door digitalisering van de informatieoverdracht.


Kwaliteit

In alles wat Roval doet, ligt de focus op kwaliteit. LEAN-denken en -handelen is wezenlijk voor de bedrijfsvoering. Hierdoor is de kwaliteit van producten, producttoepassingen en dienstverlening toegenomen door slimmere productiemethodes en uitval juist is afgenomen. Een bewuste investering in klanttevredenheid.

Kostenverlaging

Slimmere transportroutes hebben niet alleen een positieve invloed op het milieu, maar ook op de transportkosten. Daling van kosten hebben is ook gerealiseerd door het gebruik van minder verpakkingsmateriaal, het gebruik van Groene Stroom, het optimaliseren van onze voorraad (een daling van 20%) en snellere doorlooptijden van de productie.


Onze ambities

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kent geen einddoel. Het is een proces, een ambitie, waar Roval samen met Reynaers continue de focus op heeft. MVO klingt in alle bedrijfsprocessen door. Klimaatneutraal ondernemen is hierbij een inspirerende doelstelling. Daarnaast blijft Roval er naar streven om zoveel mogelijk gebruikt aluminium toe te passen in onderhoudsarme toepassingen. De aandacht blijft gericht in innovatieve en klimaatneutrale producten.


Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief