Certificering

Certificering

Certificeringen zijn ontzettend belangrijk binnen bedrijven, omtrent de veiligheid van klanten, werknemers en de werkgever zelf natuurlijk. In het onderstaande overzicht is te zien welke certificeringen Roval Aluminium in zijn bezit heeft.

Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA)

Kwaliteit en veiligheid staan bij Roval Aluminium hoog in het vaandel. Om dit voor onze klanten te kunnen waarborgen en aantonen zijn we KOMO gecertificeerd en hebben we het VCA-certificaat behaald voor de Roval Montage. Lees meer... 
SCL Certificaat

Safety Culture Ladder (SCL)

SCL (Safety Culture Ladder) is een certificaat waarmee we aan kunnen tonen dat we veiligheid niet alleen borgen in harde regels, maar ook aandacht besteden aan veilig gedrag, en dus een veilige bedrijfscultuur. Roval begeeft zich op trede 2 van het SCL-certificaat. Hiermee laten we zien dat we reageren wanneer er dingen misgaan en hier actief mee aan de slag gaan. Het benadrukt ons voortdurende streven naar verbetering en onze vastberadenheid op het gebied van een veiligheidscultuur. Dit certificaat is specifiek geldig voor het toepassingsgebied; “De ontwikkeling, verkoop, productie en montage van aluminium bouwprofielen”. 


Conformité Européenne (CE) Certificering

Bij Roval hanteren we strikt machines met een CE-markering. Dit benadrukt ons streven naar kwaliteit en veiligheid. De CE-markering is van essentieel belang voor ons, omdat het aangeeft dat onze machines voldoen aan de strenge Europese normen voor veiligheid en kwaliteit.


Climate Neutral Group (CNG)

Het keurmerk Climate Neutral Certified maakt zichtbaar dat wij inzicht hebben in onze CO2-uitstoot, doelgericht reduceren en compenseren. Alle maatregelen die zijn genomen om de CO2-uitstoot te verminderen en de rest te compenseren, worden onafhankelijk getoetst aan de hand van duidelijke criteria.
KOMO

Roval Aluminium staat garant voor de kwaliteit van haar gevel- en dakproducten. Roval levert producten die aan de hoogste eisen voldoen. Om deze kwaliteit te herkennen en te garanderen heeft Roval een KOMO-attest-met-productcertificaat (SKG.0855.3060). Deze kwaliteitsverklaring betreft de technische specificatie, vermeldt prestaties m.b.t. relevante aspecten die beoordeeld zijn, zoals duurzaamheid en slijtvastheid en geeft voorschriften t.a.v. de fabricage en montage van de producten. Dat het een certificaat betreft, geeft aan dat de kwaliteit gecontroleerd wordt door een onafhankelijke derde. Lees meer... 


Erkend Leerbedrijf

Roval is al jaren een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij mbo-studenten een veilige, leerzame en erkende stageplaats bieden. Onze organisatie beschikt over twee erkende praktijkopleiders en enthousiaste collega’s die de studenten persoonlijk kunnen begeleiden. Lees meer... 


Centre Scientifique et Technique du Bâtiment (CSTB)

Het CSTB is de Franse nationale organisatie die diensten op het gebied van onderzoek en innovatie, consultancy, testen, training en certificering in de bouwsector levert. Roval is hiervoor ook gecertificeerd.