Gezocht: goede doelen voor MVO-dag 2023

Gezocht: goede doelen voor MVO-dag 2023

20 maart 2023

Jaarlijks organiseren Reynaers Aluminium, Roval Aluminium en Agentor één gezamenlijke dag in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Tijdens deze MVO-dag sluiten we de bedrijven en gaan alle collega’s aan de slag voor het goede doel. Voor de MVO-dag op 21 september 2023 zijn we nog op zoek naar geschikte projecten. Komen wij dit jaar bij u langs?

Terug naar het overzicht

Waar moeten de projecten aan voldoen?

Ook dit jaar zoeken we een mix van projecten waarmee we iets kunnen betekenen voor de maatschappij. Bijvoorbeeld projecten waarbij er iets georganiseerd moet worden om mensen in het zonnetje te zetten, ondersteuning te bieden bij de verzorging van dieren, of echte klusprojecten waarbij het draait om bijvoorbeeld schilderen of timmeren.

Een project moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo moet de organisatie die gekoppeld is aan het project een vereniging of stichting zijn die zelf niet beschikt over de middelen (in mankracht, geld of andere middelen) om het project zonder hulp uit te voeren.

Heeft u een project in gedachten en bent u benieuwd naar de andere voorwaarden? Neem dan contact op met Cindy van der Heijden via secretariaat@reynaers.nl. Ook voor andere vragen over de MVO-dag kunt u bij haar terecht.

Nieuwschierig naar hoe zo'n dag er dan uitziet? Bekijk dan via deze link de filmpjes van onze voorgaande edities.


Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief