Geslaagde MVO-Dag

Geslaagde MVO-Dag

10 oktober 2022

Het was een erg geslaagde dag de jaarlijkse MVO-dag van Roval Aluminium, Reynaers Aluminium en Agentor op donderdag 29 september 2022. We moesten er door de coronapandemie wel twee jaar op wachten, maar de reacties van de organisaties die we een dag kwamen helpen met kluswerkzaamheden waren hartverwarmend.

We waren actief bij Handboogvereniging ORH Someren, Zorgtuinderij De Bundertjes in Helmond, Wonen & Zorg Blankershof in Oud Gastel en bij Dierenasiel Helmond. Daarnaast bezorgden we de bewoners van Woon-zorgcentrum Savant Alphonsus en Savant de Eeuwsels in Helmond een leuke dag.
Directeur Edgar van Ginkel: “Het is dit jaar een extra bijzondere editie. Het is de eerste keer dat Agentor aansluit én het is de eerste MVO-dag na corona. Ik denk dat we als organisatie trots mogen zijn dat we zo’n dag kunnen organiseren. De gehele MVO-dag komt tenslotte tot stand door de inzet van alle collega’s én natuurlijk door het enthousiasme van de betrokken projecten.

De MVO-dag 2022 werd mede mogelijk gemaakt met de hulp van sponsoren: Gamma Helmond, BK Bouwmarkt, Van der Heijden Sierbestrating en Lammers Grond- en sloopwerk Someren.

Bekijk hieronder de aftermovie!

Aftermovie MVO-Dag
Aftermovie MVO-Dag

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op

We staan u graag te woord. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief