(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Nutstracébekleding

Functioneel en duurzaam
Het maatwerk van Roval Aluminium gaat verder dan variaties op ‘standaardproducten’. Op het dak worden regelmatig voorzieningen getroffen voor bijvoorbeeld hemelwaterafvoer, ontluchting en ventilatie. Dit geldt ook voor nutstracés.

In het kader van veiligheid en duurzaamheid worden aan deze tracés door nutsbedrijven hoge eisen gesteld. Nutstracébekleding van Roval voldoet aan deze eisen. De koofbekleding is duurzaam, veilig en eenvoudig toegankelijk voor onderhoudsdoeleinden. Roval Aluminium biedt slimme, functionele en duurzame maatwerkoplossingen.

Aluminium zetwerk
Een voorbeeld hiervan is de toepassing van aluminium zetwerk, dat als koofbekleding om het nutstracé wordt gemonteerd. De bekleding is voorzien van aluminium ventilatieroosters. Deze oplossing kent veel voordelen: aluminium is nagenoeg onderhoudsvrij, regeninslagvrij, het zetwerk kan exact op maat gemaakt worden en het is strak gedetailleerd. Een praktisch voordeel: de bekleding is eenvoudig demontabel.

Indien de nutsvoorziening boven een galerij is aangebracht en duurzaam, stootvast en esthetisch gecamoufleerd moet worden, dan biedt Roval Aluminium een maatwerkoplossing in de vorm van geperforeerd, ventilerend en demontabel aluminium zetwerk.

Nu op www.roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 www.roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers