(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Over Roval

Over Roval

Roval Aluminium, dat deel uitmaakt van de Reynaers Group, is toonaangevend specialist in aluminium bouwproducten die toegepast worden in de woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Roval Aluminium is marktleider in zijn werkgebied. Het productassortiment bestaat uit een gevarieerd gamma dakranden, hoogwaardige muurafdeksystemen, waterslagen en lekdorpels, balustersystemen, privacyschermen en bijzondere maatwerkmogelijkheden. Al deze producten kunt u terugvinden in de rubriek: PRODUCTEN.
 

Als innovatieve partner is Roval Aluminium altijd op zoek naar nieuwe oplossingen met grote praktische en esthetische waarde. Dat gebeurt veelal in samenwerking met architecten, projectbureaus en klanten. Maatwerk oplossingen, die zich vertalen in betere en fraaiere afwerkingen. Intussen zijn er heel  wat projecten uitgevoerd met Roval producten. Een selectie hieruit hebben we in deze rubriek bij REFERENTIES geplaatst.

 

Roval Aluminium beschikt over eigen ontwerp- en productieafdelingen met een volledig CNC-gestuurd machinepark. Hiermee is Roval Aluminium volledig ingericht voor het aanbieden van  maatwerk in aluminium. Dit vertaalt zich in een grote diversiteit aan muurafdeksystemen en boeiboorden. Alle producten kunnen geleverd worden in brute, geanodiseerde en gemoffelde uitvoering in alle beschikbare RAL-kleuren. Roval Aluminium is nauw betrokken bij productontwikkeling, werkvoorbereiding en projectbegeleiding.

Zoeken op Roval

Volg ons op:
Hoofdingang Roval Aluminium

Hoofdingang pand Roval Aluminium & Reynaers Aluminium, Helmond Nederland  

Nu op www.roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 www.roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers