(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Over Roval > Roval & Reynaers

Roval & Reynaers

Reynaers en Roval, twee toppers in de bouw, opereren vanaf 15 augustus 2005 onder één dak. Op een moderne locatie aan de Maïsdijk in Helmond. Op een perceel- grootte van 15.000 m2 is een productie- en logistiekcentrum en een kantoor gebouwd.  Door een unieke combinatie van kantoor, magazijn, logistiek en productie wordt er vorm gegeven aan de intensieve samenwerking.

Waarom deze samenwerking?
"TOGETHER FOR BETTER". Onder dit motto zijn Reynaers en Roval al sinds juni 2000 druk doende om met elkaars know-how de gezamenlijke concurrentiekracht te versterken. Beide organisaties willen onder meer verder groeien door de producten en diensten van elkaar te gebruiken c.q. toe te voegen aan bestaande systemen. Daarnaast is er meer gelegenheid om gezamenlijk nieuwe activiteiten op te zetten.

Wat merkt u van deze samenwerking?
Reynaers en Roval bieden samen een compleet assortiment aluminium dak- en gevelproducten met de kwaliteit en de persoonlijke service van het hoge niveau dat u van ons gewend bent. De know-how van beide organisaties is samengevoegd om nog betere, op maat gemaakte oplossingen te kunnen ontwikkelen.

Zijn Reynaers en Roval één bedrijf?
Nee. Het is een zeer intensieve samenwerking maar beide bedrijven hebben hun eigen identiteit. Zowel Reynaers als Roval zijn werkzaam onder hun eigen naam met de specifieke eigen producten. Als extra service kunnen de producten van elkaar worden aangeboden en kan gebruik worden gemaakt van vele synergetische aspecten zoals markt en productkennis. Diverse afdelingen waaronder boekhouding, administratie, automatisering en HR zijn gecombineerd.

Voor meer informatie over Reynaers : ga hier naar de Reynaers Nederland website

Roval Aluminium is onderdeel van het internationale concern Reynaers Group
Reynaers ontwikkelt en verkoopt innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, zonwering, serres en tuinkamers.
Opgericht in 1965, telt Reynaers momenteel meer dan 2322 werknemers in ruim 40 landen wereldwijd en exporteert naar meer dan 70 landen over 5 continenten. In 2019 werd een jaaromzet van 580,2 miljoen euro behaald.
Het hoofdkantoor Reynaers Campus is gevestigd in Duffel, België. www.reynaers.com
 


 


In de blauwgekleurde landen is Reynaers aanwezig met een eigen kantoor, in de groengekleurde landen worden de Reynaers producten verkocht. Het oranje land is België, waar het hoofdkantoor van Reynaers zich bevindt.

 

 

Zoeken op Roval

Volg ons op:
Nu op www.roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 www.roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers