(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Kwaliteit > Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Benut de kwaliteit van aluminium

De keuze voor aluminium bouwproducten is een keuze voor duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. Aluminium bouwproducten van Roval Aluminium zorgen voor een kwalitatieve- en  hoogwaardige dak- en geveloplossing. Echter, om optimaal te profiteren en de kwaliteit te behouden is periodiek onderhoud van het materiaal essentieel.


Met behulp van onze specialistische kennis van aluminium legeringen en oppervlaktetechnieken zijn wij in staat de in uw bouwproject verwerkte Roval aluminium bouwproducten, op professionele en veilige wijze te onderhouden. Zo kunt u optimaal profiteren van de kwaliteit en duurzaamheid van uw aluminium.


Geen zorgen over onderhoud
Na het afsluiten van het Roval Onderhoudscontract bezoekt Roval Aluminium uw bouwproject op periodieke basis om:


1. Alle zichtzijden grondig te reinigen
2. Een nauwkeurige technische inspectie uit te voeren


Tijdens de inspectie worden alle Roval aluminium bouwproducten grondig gecontroleerd op conditie, functionaliteit en montage. Loszittende elementen worden direct vastgezet en kleine herstelwerkzaamheden worden ter plekke uitgevoerd. Grotere reparaties worden in overleg zo spoedig mogelijk ingepland. In een helder inspectierapport dat wordt opgesteld door onze monteurs, wordt de conditie waarin het aluminium verkeert, nauwkeurig genoteerd.


Een nauwkeurige aanpak, waarbij u altijd weet waar u aan toe bent. U heeft geen omkijken naar onderhoud, kunt vertrouwen op het behoud van de esthetische uitstraling van uw gebouw en u heeft de geruststelling van de grondige garantie die Roval Aluminium op haar producten verstrekt.


  of bel (+31) (0)492 56 10 50.

  Roval Onderhoudscontract
 

Zoeken op Roval

Volg ons op:
Roval Onderhoudscontract

 

Roval Onderhoudscontract.JPG

Met het Roval Onderhoudscontract blijven uw aluminium bouwproducten in optimale conditie 

Nu op www.roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 www.roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers