(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Kwaliteit > Garantie en KOMO

Garantie en KOMO

Roval Aluminium staat garant voor de kwaliteit van haar gevel- en dakproducten. Roval levert producten die aan de hoogste eisen voldoen. Om deze kwaliteit te herkennen en te garanderen heeft Roval een KOMO-attest-met-productcertificaat (SKG.0855.3060.04). Deze kwaliteitsverklaring betreft de technische specificatie, vermeldt prestaties m.b.t. relevante aspecten die beoordeeld zijn, zoals duurzaamheid en slijtvastheid en geeft voorschriften t.a.v. de fabricage en montage van de producten. Dat het een certificaat betreft, geeft aan dat de kwaliteit gecontroleerd wordt door een onafhankelijke derde.
Het KOMO-attest wordt door de overheid erkend en is van toepassing op aluminium producten die behandeld zijn door middel van anodiseren (Qualanod) dan wel poedercoating (Qualicoat), welke een integraal onderdeel uitmaken van de kwaliteitsverklaring. Een onafhankelijke instantie zoals SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) voert een controle uit op basis van periodieke keuringen waarmee aangetoond is dat de geproduceerde producten voldoen aan de BRL 2701 (Nationale Beoordelingsrichtlijn), in de zin van art. 1.8 van het Bouwbesluit.

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing welke zijn gedeponeerd bij de K.v.K. te Eindhoven onder nummer 1508/93.

Download hier het complete certificaat.

 

      

Zoeken op Roval

Volg ons op:
2016-2021 ROVAL KOMO attest-met-productcertificaat SKG.0855.3060.04.NL_Page_01.jpg

 

Nu op www.roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 www.roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers