(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Groendakproducten

Het groendak is zowel bij nieuwbouw als renovatie bezig aan een opmars. Steeds vaker worden openbare gebouwen, maar ook kantoren en particuliere woningen uitgerust met een groendak. Een natuurlijke vorm van dakisolatie, die uitstekend te combineren valt met de esthetische duurzame muurafdeksystemen van Roval Aluminium als meest geschikte dakrandafwerking.

Grindkeringprofiel


Op een groendak zorgt het grindkeringprofiel ervoor dat het grind en de beplanting goed van elkaar gescheiden blijven. Maar het kan natuurlijk ook toegepast worden op een kiezeldak, waar het profiel de kiezels op zijn plek kan houden. De perforaties in het grindkeringprofiel zorgen ervoor dat het overtollige water goed kan wegstromen.


Foto's referentieproject Gent, Daskalides

 

 

Toezichtputten


Aluminium toezichtputten worden bij groendaken over de dakafvoer geplaatst ter controle van het functioneren van de waterafvoerende laag. Zowel voor hellende als platte daken. Opzetkokers leverbaar in diverse hoogtes.


Foto's referentieproject Gent, Daskalides
 

 

 

Nu op www.roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 www.roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers