(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Duurzaam & Design > Duurzaam Bouwen

Duurzaam Bouwen

 

Ga naar ons Youtube kanaal

Gerecycled aluminium is een duurzaam bouwproduct. In tegenstelling tot veel andere bouwproducten gaat aluminium een levenlang mee. Bovendien staat aluminium detaillering ook wat onderhoud betreft hoog in de duurzaamheidsindex. Het is daarom niet verwonderlijk dat reeds in de ontwerpfase steeds vaker wordt gekozen voor aluminium detaillering, die van positieve invloed is op de steeds strenger wordende EPC-norm. Roval Aluminium gaat in de duurzaamheidsgedachte een stap verder. Het assortiment is uitgebreid met enkele nieuwe producten, die zowel in materiaal als in toepassing bijdragen tot verlaging van de EPC-norm.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de bouw. Er worden hogere eisen gesteld aan ontwerp, constructie en materiaalkeuze voor een zo hoog mogelijke milieu-index voor een gebouw. Diverse aluminium oplossingen maken het mogelijk de verlaagde EPC norm te halen. De aluminium bouwproducten van Roval Aluminium zijn onderhoudsarm, volledig recyclebaar en daardoor vriendelijk voor het milieu. Het is een cradle-to-cradle product bij uitstek. Ook in esthetisch opzicht krijgt aluminium steeds vaker de voorkeur boven andere materialen.

  Bouwdetails EPC < 0,4

 

 
 
          
 
 
          
 
   
        
        

 
          
 
   
   
 
        
   
   
 
        
   
 
        
   
 
        
   
 
        
   
 
        
   


 

 

Zoeken op Roval

Volg ons op:
015.jpg

 

Nu op www.roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 www.roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers