(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Over Roval > Organisatie

Organisatie

Roval Aluminium is toonaangevend totaalleverancier van aluminium bouwproducten voor toepassing in de woning- en utiliteitsbouw. Dit geldt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Roval Aluminium maakt deel uit van de internationaal opererende Reynaers Groep. Roval is marktleider in haar werkgebied en heeft een zeer uitgebreid assortiment.
De verschillende productenlijnen - specifiek voor daken - omvatten onder andere: dakranden, muurafdeksystemen, muuraansluitprofielen, ontluchtingen, kiezelbakken, noodoverstorten en steekstukken. Voor de gevels zijn dit onder andere: waterslagen, zetwerk, balusters, ventilatiesystemen en afwerkingsprofielen. Sinds kort heeft Roval nieuwe producten opgenomen die bijdragen aan duurzaam bouwen en het mogelijk maken de verlaagde EPC-norm te halen. 
Roval is bij haar afnemers het synoniem voor innovativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid en hanteert als credo: Afspraak is Afspraak.

 

Roval Aluminium Belgium
Oude Liersebaan 266
B-2570 DUFFEL
BELGIE
t +32 (0)15 30 87 00
f +32 (0)15 30 87 77
e info@roval.be

A Reynaers company  (www.reynaers.com)

 

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing welke zijn gedeponeerd bij de K.v.K. te Eindhoven onder nummer 17055476.

 

Deze website is met de meest mogelijk zorg samengesteld. Tussentijdse maat- en/of modelwijzigingen zijn vanzelfsprekend altijd mogelijk. Geen aansprakelijkheid kan worden aanvaard voor druk- en/of maatfouten

Zoeken op Roval

Volg ons op:
Zuil Reynaers_Roval-1.jpg

 

Nu op www.roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 www.roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers