(+32) (0)15 30 87 00
info@roval.eu
Direct offerte opvragen

Product info > Aluminium & Legeringen

Aluminium & Legeringen

Aluminium

Ter vermijding van corrosie van het aluminium dient direct contact met o.a. koper, lood, zink, staal, chemicaliën, plantvoeding e.d. voorkomen te worden. Dit kan bijvoorbeeld door het aluminium te scheiden met behulp van een beschermende folie.
De uitzettingscoëfficiënt van aluminium bedraagt 28,8. 10-6/ºC, hetgeen bij een temperatuurverschil van 50 ºC een lineaire uitzetting van ± 1 mm per meter profiel betekent. Bij montage aan de buitenzijde van een gebouw dient per zijde een speling van minimaal 3 mm in acht te worden genomen i.v.m. een grote lineaire uitzetting door bezonning of kleur van het aluminium. Aluminium profielen dienen in een droge ruimte opgeslagen en ondersteund te worden, teneinde ongewenste vervormingen en/of uiterlijke onvolkomenheden te voorkomen.


Legeringen

De profielen worden vervaardigd uit de legering EN AW 6060 T66. Gezette profielen worden vervaardigd uit plaat uit de legering EN AW-5005. Met als voornaamste kwaliteiten: zeer goede mechanische eigenschappen, goed te bewerken, zeer corrosiebestendig en uitstekend geschikt voor diverse oppervlaktebehandelingen.

Zoeken op Roval

Volg ons op:
160507PRN-Aluminium billets2-fc.jpg

 

Nu op www.roval.be
> Productie
© 2008 - 2019 www.roval.be - All rights reserved
All trademarks, slogans, text or logo representation used or refered to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Design: tableaux mediamakers